Junts per Catalunya ja ha presentat la llista amb què concorrerà al 21-D, el cartell electoral i la seu; però encara no ha desgranat amb quin programa s’hi presentarà. Ara bé, Puigdemont ha assegurat que “és evident i obvi que hi ha un full de continuïtat absolut” amb la legislatura anterior i que defensa “la restitució del govern legítim amb totes les seves funcions i cadascun dels seus membres”.

Puigdemont també s’ha adreçat als partits que van permetre l’activació de l’article 155. Els ha demanat “que treguin les mans” de les estructures catalanes i “que no prenguin decisions que puguin comprometre” la legislatura que surti de les urnes a finals de mes. Ho ha dit amb relació a l’eliminació forçosa de les delegacions internacionals de la Generalitat.

“No cal explicitar-ho en un paper”

En una entrevista a ‘Nació Digital’, prèviament Puigdemont ha tret importància al fet que JxC, ERC i la CUP no hagin rubricat un programa electoral comú: “No crec que ho hàgim d’explicitar en un paper” que, contra el 155, les tres forces “som la mateixa causa”. Per això ha reblat que “la derrota del 155 serà a moltes mans i coral”.