“No caiguem en aquest discurs trampós perquè el que ens espera si el tripartit del 155 governa, el que hem vist fins ara serà només un joc de nens“, ha advertit el candidat a la reelecció, en una connexió en directe des de Brussel·les al Teatre Amistat de Mollerussa. Puigdemont acusa els socialistes catalans de ser els “col·laboradors necessaris” en l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i alerta que “li estan entrant remordiments, vol fer veure que el xarop no és tan amarg, i és fer trampa”, ha sentenciat.

Per posar fi al 155, Puigdemont presenta la llista de JxC com la millor opció. “El que treu la son a La Moncloa és que la nit del 21-D obrin les urnes i vegin tots els vots de groc”, ha dit, en una metàfora amb el color que es fa servir per demanar l’alliberament dels presos i el retorn dels membres del govern que són a Brussel·les.

Rull condemna l’Estat per alentar la fuga d’empreses

El número sis per Barcelona, Josep Rull, ha carregat contra el PP i Ciutadans per haver celebrat el trasllat d’empreses de Catalunya. “Des de la presó vèiem com a cada empresa que sortia hi havia líders del PP i Ciutadans que ho celebraven. Quina vergonya. Les brandaven com trofeus de guerra”.