Puigdemont ha criticat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que els serveis secrets espanyols “dediquin tants esforços a mirar que jo no entri per la frontera en un maleter de cotxes particulars” i no els dediquessin, ha afirmat, “a compartir informació que pot salvar vides”. El candidat a la investidura considera que la ciutadania té dret a rebre respostes “sense evasives” i a saber si els recursos en seguretat “estan ben destinats”.

Carles Puigdemont ha tornat a assegurar que no tenien constància d’una “amenaça fefaent” que hi podria haver un atac. Sobre l’actuació policial, Puigdemont diu no tenir retrets, però sí que ha estat contundent a l’hora d’assegurar que “per menys indicis que els que hi ha entre l’imam i el CNI, hi ha persones en presó preventiva”, en referència als polítics i líders sobiranistes empresonats.

Les negociacions per a la investidura, per bon camí

El candidat de Junts per Catalunya a la investidura ha afirmat que té “plena confiança en els negociadors” per tal que es pugui formar govern properament. Puigdemont ha dit que el debat “està avançant bé i en allò que és essencial amb discreció”. El líder de Junts per Catalunya ha dit que totes les forces independentistes volen el mateix i que la voluntat és aixecar el 155.