El candidat del PSOE a les eleccions generals del 28 d’abril, Pedro Sánchez, ha fet campanya aquest dijous a Catalunya. Des de Badalona, Sánchez s’ha dirigit als independentistes després que el candidat de JxC, Jordi Sànchez, digués des de la presó de Soto del Real que confia que el PSOE acceptarà un repte històric com el referèndum. “Jo els dic als independentistes: mai vol dir mai, mai no hi haurà un referèndum i mai no hi haurà independència“. Sánchez ha afegit que no permetrà que es “trenqui amb la Constitució i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya”.

Pedro Sánchez també ha estat contundent amb un possible pacte entre el PP, Cs i Vox. “Cal concentrar el vot en l’únic partit que pot sumar més que les dretes, que és el PSOE”. Ha dit que un govern de dreta significa fer retrocedir el país. S’ha defensat dels qui l’acusen de voler vendre Espanya als independentistes. “La moció de censura no va ser per Catalunya, va ser per la corrupció del PP“, ha recordat.

Batet: “Álvarez de Toledo és la candidata de Vox”

A l’acte de campanya que s’ha celebrat al Teatre Blas Infante de Badalona, Sánchez ha acompanyat la cap de llista del PSC per Barcelona, Meritxell Batet. La socialista ha carregat amb duresa contra la candidata del PP, Cayetana Álvarez de Toledo. “Quan vaig saber que es presentava, no sabia si ho feia pel PP o per Vox, ara 15 dies després ja no en tenim dubtes, és la candidata de Vox“, ha etzibat. Ha afegit que ambdós partits són “exactament el mateix”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]