El candidat del PSC ha anunciat aquest diumenge una nova rebaixa de tarifes del transport públic. Ho ha fet durant una visita al Bon Pastor, on ha volgut celebrar el cinquè aniversari de l’arribada del metro a aquest barri. L’ha acompanyat l’exalcalde Jordi Hereu, que ho era quan el metro va arribar al Bon Pastor, en la seva primera participació pública a la campanya de Collboni.

La rebaixa de la T-10 pactada aquest any amb el govern de CiU per permetre l’aprovació del pressupost municipal va ser de 35 cèntims, és a dir, del 3,4%. Però la nova rebaixa que promet Collboni per a l’any vinent si governa és de més del 10%.

“Vam aconseguir una rebaixa històrica de la T-10,  que no s’havia produït mai, i que ha tingut com a conseqüència un augment del 2% en el nombre de passatgers durant el primer trimestre  de 2015”, ha proclamat Collboni. El líder socialista ha avançat que, en la seva aposta pel transport públic, també plantejarà un pla d’inversions per acabar la Línia 9 del metro i que arribi a barris com la Zona Franca.