seu psc pintades

La seu del PSC a Barcelona, al carrer de Pallars, ha aparegut aquest dissabte amb pintades que els acusen de ser “súbdits de Vox” o de portar a terme joc brut. A les pintades també s’hi pot llegir: “PSOE= nazis feixistes”, així com diverses pintades grogues.

Des del PSC de Barcelona han denunciat a través de Twitter que uns “intolerants” els han atac la seu, i han afirmat que malgrat això, seguiran defensant les seves idees i treballant perquè tothom ho pugui fer des del respecte i la llibertat.

La de Barcelona no és l’única seu del PSC que s’ha despertat aquest matí amb pintades. A Badalona, també han patit un acte vandàlic durant el dia de reflexió.

Concentració a la seu del PSC en la contra la suspensió de diputats presos

A la tarda de dissabte, un centenar de persones s’ha concentrat a la seu del PSC, al carrer de Pallars, per protestar contra la suspensió dels diputats presos al congrés de diputats. Durant la concentració, la gent ha cridat consignes com: “Els nostres vots no se suspenen” i han acusat la Mesa del Congrés de robar els seus vots i deixar-los sense els representats que han triat a les urnes.

També hi hagut protestes similars a Lleida i Girona.