El líder municipal del PSC, Jaume Collboni, ha dit que la comissió “no és un espai per trobar culpables sinó per buscar solucions”, i ha recordat que el PEUAT ja incorporava una clàusula de revisió. Des del govern, el regidor de Turisme, Agustí Colom, ha replicat a Collboni la “politiqueria” de la proposta i li ha recordat que per activar l’economia “el que és necessari és tenir el pressupost aprovat, i vostè ho sap”.

“Benvinguts al club!”, ha dit Sònia Recasens (PDeCAT) als socialistes per plantejar la revisió d’un pla que “ja es veia a venir que no era una bona eina”. Des de Cs, Carina Mejías ha etzibat a Collboni que la seva proposta és “una esmena a la totalitat a tot el que han fet en el govern” i que els socialistes “són presoners de les seves decisions”. Trini Capdevila (ERC) ha retret també a Collboni la proposta perquè creu que “és una mostra que el govern de coalició no funcionava tan bé com deien”.

Alberto Fernández Díaz (PP) ha qualificat la proposta del PSC de “tan oportuna com oportunista”, però ha justificat el suport per “donar veu a l’afonia d’uns sectors davant la sordina del govern”. Des de la CUP, Eulàlia Reguant ha carregat contra el PSC per voler canviar amb una comissió el que van fer quan eren al govern.