GABRIEL COLOMÉ, portaveu del Grup Municipal del PSC "Amb aquesta enquesta què pot fer? Puc fer dues coses: llegir-la o tirar-la a la paperera. Doncs la tiro a la paperera. No perdo el temps. Per què? Perquè els elements de contaminació són monumentals." ÁNGELS ESTELLER, portaveu del Grup Municipal del PP "Nosaltres hem perdut en dues setmanes el 80% dels vots. I a sobre, la CUP, una representació política que no té força a Barcelona ens duplica en intenció de vot. Això no té cap sentit. Trobem que aquesta informació està totalment distorsionada i manipulada." RICARD GOMÀ, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA "Aquesta esquerra pot clarament tornar a tenir el govern de la ciutat. Ara, això sí, una esquerra molt diferent. Una esquerra que ja no té perquè estar liderada pel PSC i que avui és molt més plural." JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal d'ERC+Dcat+Rcat "Els resultats que ens dóna aquest baròmetre són fins i tot millors que els que vam obtenir en les eleccions catalanes tan en percentatge com en nombre de vots."

El portaveu municipal del PSC, Gabriel Colomé, ha dit que fer el baròmetre després de les eleccions al Parlament “és una despesa innecessària” perquè l’enquesta queda “contaminada” pel context. Colomé també ha retret a Trias la nota que rep dels ciutadans, un 5,1, i l’ha contraposada amb la que tenien els alcaldes socialistes anteriors.

Des del PP, la portaveu Ángels Esteller ha qualificat l’enquesta de “manipulació política”. Per la regidora popular, el baròmetre no s’ajusta a la realitat. Esteller ha criticat que el record de vot que l’enquesta dóna al PP en les eleccions al Parlament no s’adiu amb els resultats que el partit va tenir a la ciutat.

El líder d’ICV-EUiA, Ricard Gomà, creu que amb els resultats d’intenció de vot els partits d’esquerres poden ser, de nou, majoria a l’Ajuntament, però no necessàriament liderats pel PSC sinó per una esquerra “més plural”. Jordi Portabella, d’Unitat per Barcelona (ERC+Dcat+Rcat), ha valorat positivament els resultats de la formació i ha dit que seguiran explicant la seva feina “amb humilitat, esforç i proximitat”.