En aquest mapa interactiu pots consultar els resultats electorals del 14-F carrer per carrer a Barcelona. La força més votada a la ciutat ha estat el PSC i, de fet, els socialistes s’imposen a la majoria de seccions censals barcelonines. En un total de 555.

Vox s’endú tres seccions, ECP una i C’s, cap

D’entre les conclusions que es desprenen del mapa, hi ha per exemple, que Vox s’ha imposat en tres seccions censals a tota la ciutat: dues situades a Sarrià – Sant Gervasi i una a les Corts. En Comú Podem, en canvi, només ha estat la força més votada en una (la número 13 del districte de Sants-Montjuïc). I Ciutadans no se n’ha endut cap.

També Sarrià – Sant Gervasi és on més seccions s’ha endut el Partit Popular. 11 en total, que se sumen a les tres que ha obtingut a les Corts. Fora d’aquests dos districtes no n’ha guanyat cap altra.

Una illa d’ERC en un mar del PSC, a Nou Barris

El districte de Nou Barris ha estat pràcticament sencer del PSC. Només hi ha hagut una secció censal que ha diferit de la resta: la 52 del districte vuit, on la majoria de votants han apostat per ERC.

Els republicans s’han fet amb 223 seccions censals repartides per nou dels 10 districtes. Sarrià – Sant Gervasi ha estat l’únic on no han aconseguit ser majoria en cap.

I si fem el mateix exercici amb JxC, l’únic districte sense cap secció censal per als de Laura Borràs ha estat Nou Barris. La formació també ha tingut una presència molt minsa a Sant Martí (on només han estat majoria en una). En total, han estat la força majoritària en 272 seccions distribuïdes, sobretot, als districtes de Gràcia, l’Eixample, les Corts i Sarrià – Sant Gervasi.