aeroport

El Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, soci de govern d’Ada Colau, ha mostrat discrepàncies amb la proposta que el regidor d’Emergència Climàtica, Eloi Badia, va dir a betevé de suprimir vols que tenen alternativa en tren, com ara el Pont Aeri entre Barcelona i Madrid. “És un debat obert dins del govern municipal i no hi ha res decidit”, han explicat fonts del PSC a EFE.

Les mateixes fonts han afegit que suprimir el Pont Aeri és una petició que ha de ser consensuada al consistori i defensen que “Barcelona ha d’estar més connectada, de manera eficient i sostenible”. Els socialistes consideren que el debat s’ha de fer “de forma rigorosa i assossegada” amb informes tècnics i estudis que avalin qualsevol posició.

Per tot plegat, les fonts del PSC creuen que Badia potser va parlar com a representant de Barcelona en Comú i no en nom del govern municipal. En una entrevista a SER Catalunya, aquest dijous, l’alcaldessa ha esquivat la polèmica i s’ha mostrat convençuda de trobar un acord amb els socialistes perquè “l’emergència climàtica és un eix prioritari”.