Meritxell Batet ha trepitjat aquest matí un barri de Girona històricament socialista per demanar el vot dels indecisos que, segons el CIS, són un de cada tres electors. Batet ha llançat el missatge amb una intenció clara: evitar, diu, que els extrems guanyin el 26-J. MERITXELL BATET candidata del PSC "Nosaltres hem de fer que cap pensionista dubti, hem de fer cap dona dubti, hem de fer que cap jove dubti, hem de fer que cap treballador dubti. // No pot ser que la polarització i els extrems estèrils guanyin". Si el que guanyés fos Units Podem, per al popular Fernández Díaz, seria fer tornar Espanya a un passat ridícul. També ha remarcat que Podem es troba enmig d'una contradicció entre el patriotisme i el nacionalisme. JORGE FERNÁNDEZ DÍAZ candidat del PP "A veure com expliquen la contradicció què significa declarar-se patriota espanyol i alhora estar defensat el dret d'autodeterminació només a Catalunya, sinó també a la Comunitat Valenciana. el País Basc, a Galícia i a tot arreu." Per Francesc Homs, però, entre Units Podem i el PP i el PSOE no hi ha gaire diferències. De fet, ha dit que el partit d'Iglesias és, com ells, una 'joguina vella'. FRANCESC HOMS candidat del CDC "El que, en canvi, fa més angúnia és una cosa nova de trinca, acabada d'estrenar que només amb quatre mesos es fa vella. Això és el que li ha passat a Podem. // Fixeu-vos en el discurs de Doménech i companyia és exactament el mateix discurs de fa 10 anys del partit socialista." Des del mateix acte, Artur Mas ha demanat els lleidatans el vot d'Unió per aconseguir així el segon diputat convergent a la demarcació. Un escó que ja és un dels més disputats a les enquestes.

Des d’un barri de Girona històricament socialista, la candidata, Meritxell Batet, ha demanat el vot dels indecisos que, segons el CIS, són un de cada tres electors. Batet ha llançat el missatge amb una intenció clara: evitar, diu, “que els extrems estèrils guanyin el 26-J.”

Si qui guanyés fos Units Podem, pel popular Jorge Fernández Díaz, seria fer tornar Espanya a un passat ridícul. En un acte a la província de Tarragona, també ha remarcat que “Units Podem es troba enmig d’una contradicció entre el patriotisme i el nacionalisme”.

Des de Lleida, el candidat de CDC, Francesc Homs, ha equiparat Units Podem amb el PP i el PSOE. De fet, ha afirmat que el partit d’Iglesias és, com ells, “una joguina vella”. En el mateix acte, Artur Mas ha demanat als lleidatans el vot d’Unió per aconseguir així el segon diputat convergent a la demarcació. Un escó que ja és un dels més disputats a les enquestes.