Envoltat de militants i simpatitzants el candidat Alfred Bosch ho ha deixat clar. "Jo estic al servei." Al servei d'un model de ciutat, ha dit, justa i equitativa. Que no només tingui en compte la Barcelona de l'èxit i del turisme, sinó que lluiti pels interessos de la ciutat treballadora, generi llocs de treball i vetlli pels serveis públics. ALFRED BOSCH, candidat a les primàries d'ERC "Volem incorporar la Barcelona d'èxit a la Barcelona que ho passa malament. Cosir les dues ciutats. Ho hem de fer generant feina..." Des del Teatre Principal el candidat republicà ha fet una crida a la participació a les primàries. Una cita electoral en què s'enfrontarà a un company de files. Oriol Amorós, des de Gràcia, s'ha ofert avui per encapçalar una llista que uneixi moviments com Nova Esquerra Catalana, Catalunya i Llibertat o el Moviment Barcelona. ORIOL AMORÓS, candidat a les primàries d'ERC "Un procés que serveixi per sumar la gent que vingui de l'àmbit de diverses forces polítiques que aposten pel dret a decidir i per votar 'sí-sí', per sumar líders veïnals de tots els districtes, i doni com a resultat una llista oberta, plural, en què els 10 primers llocs hi hagi gent d'ERC però sobretot de la societat civil de Barcelona." Amorós i Bosch entraran aquesta setmana en la recta final de la campanya i es disputaran aquest divendres el lloc com a alcaldable republicà a Barcelona. Els resultats oficials es donaran a conèixer la mateixa nit i la proclamació del candidat serà dissabte.

El candidat Alfred Bosch ha fet l’acte central de campanya aquest migdia al Teatre Principal, a la Rambla. Envoltat de militants i simpatitzants, Bosch ha explicat que, si és escollit alcalde, treballarà per un model de ciutat justa i equitativa. Una ciutat, ha dit, que no només inclogui la Barcelona de l’èxit i del turisme sinó també “la Barcelona pencaire”. Segons Bosch, aquest nou model d’esquerres evitarà “una ciutat a dues velocitats”. El candidat republicà ha fet una crida a la participació aquest divendres en les primàries perquè “és a les urnes on es decideixen les coses.”

L’altre candidat, Oriol Amorós, s’ofereix per encapçalar una llista unitària que inclogui membres d’ERC però també representants d’entitats veïnals i d’altres forces d’esquerres favorables al dret a decidir. Amorós, també ha fet una crida a sumar amb les persones que en els darrers mesos han abandonat el PSC.