L’entrada al Zoo i el Parc Güell, més cara

A partir de l’1 de gener del 2018, visitar el Zoo costarà 21,40 € els adults i 12,95 € els nens —de tres a 12 anys—. Per als menors de tres anys i els titulars de Targeta Rosa l’entrada continua sent gratuïta. L’equipament  no apujava les tarifes des del 2015 i ara, segons el consistori, n’han incrementat el preu per equiparar-se a les pujades que altres zoos han fet durant aquests anys amb l’IPC. Tot i això, destaquen que el Zoo de Barcelona es manté com el més barat d’Europa.

El Parc Güell també augmenta el cost per visitar-lo, després de cinc anys mantenint tarifes. El 2018, l’entrada anticipada general costarà 7,50 €, mig euro més que actualment. L’apujada pretén assegurar la conservació de l’espai i el patrimoni arquitectònic, així com millorar la Zona Monumental. L’entrada passarà a costar 8,50 €. 

El Bicing i el Tibidabo, es mantenen

En el cas del Bicing, l’abonament  anual es manté als 47,16 € i se sumen 14 € addicionals en el cas del Bicing elèctric. El preu per l’ús de fraccions de mitja hora i de duplicat de targeta també es mantenen. Per entrar al Parc d’Atraccions del Tibidabo, l’entrada completa continua congelada als 28,5 €.

El que tampoc no s’encareix és el preu dels centres cívics, ludoteques i casals de barri. Amb l’IPC, sí que augmenten un 2 % els preus de la gran majoria de les instal·lacions esportives municipals.