El plató del debat dels candidats a les eleccions municipals del 2019 ja està gairebé a punt. L’equip de betevé treballa intensament per ultimar els darrers detalls del ‘Barcelona a debat’, organitzat per la televisió de Barcelona i per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB). Serà a les 21.45 h i es podrà veure en directe per la TDT i pel web.

Els candidats a l’alcaldia de Barcelona es trobaran aquest diumenge a la nit en el primer debat dels alcaldables des de l’inici de la campanya electoral. Abans del debat, a partir de les 20.30 h, els espectadors podran seguir un predebat per analitzar l’escenari previ d’aquesta trobada entre candidats. Més tard, a partir de les 00 h hi haurà un programa per analitzar les claus principals que hagi deixat el debat.

Estava previst que el debat se celebrés aquest divendres, però la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba va portar el PSC a suspendre temporalment els seus actes de campanya, inclòs el debat de betevé. Finalment, el debat es farà aquest diumenge, amb tots els candidats convidats i amb el mateix format plantejat inicialment.