Ada Colau barcelona eleccions municipals 2019

Tens alguna pregunta per a l’alcaldessa de Barcelona? Ada Colau serà entrevistada aquest dimecres, 30 de gener, a betevé i, si ho vols, pots fer-li arribar la teva pregunta sobre Barcelona. Colau repassarà els temes d’actualitat de la ciutat a partir de les 20.35 h en l’entrevista del director d’informatius de betevé, Xavier Muixí, i respondrà les preguntes que els veïns de Barcelona hagin fet arribar a betevé.

L’entrevista, emesa per televisió i xarxes

L’entrevista a Ada Colau es podrà seguir en directe a partir de les 20.35 h per la TDT, així com també el canal 160 de Movistar. Si prefereixes veure-la i comentar-la també ho podràs fer al web beteve.cat i a les xarxes socials, a través de Twitter (@btvnoticies i @beteve) i Facebook, que també l’emetran en directe.

La programació habitual de betevé es veurà alterada aquest dimecres. ‘bàsics’, l’espai que analitza en profunditat els titulars i protagonistes del dia a Barcelona, no s’emetrà.

Com enviar les preguntes?

Si tens ganes de fer arribar alguna qüestió a l’alcaldessa, Ada Colau, ho pots fer a través d’Instagram de betevé, a través dels “stories”, o a Twitter, responent amb l’etiqueta #Colaubetevé.