cavalcada reis sarria 2024

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Óscar Ramírez, ha reclamat a l’alcaldessa, Ada Colau, que garanteixi que aquestes festes també hi hagi cavalcada de Reis d’Orient al districte de Sarrià – Sant Gervasi. Tal com va avançar betevé abans de Nadal, ara per ara, aquest és l’únic districte sense cavalcada prevista perquè no els surten els números als comerciants (que són els encarregats d’organitzar-la).

No podem acceptar que sigui l’únic districte on nens, famílies i veïns no puguem gaudir de la presència dels Reis d’Orient”
Óscar Ramírez, portaveu del Grup Municipal del PP

Davant d’aquest fet, el PP demana tant a l’alcaldessa com al regidor del districte, Albert Batlle (PSC), que ajudi econòmicament les associacions comercials perquè finalment sí que hi hagi cavalcada a Sarrià – Sant Gervasi. Si no n’hi acaba havent, Óscar Ramírez ha avisat que serà pel “sectarisme ideològic” de Colau, amb “la complicitat dels seus socis del PSC”.

17 cavalcades als barris de Barcelona

Sarrià – Sant Gervasi serà l’únic districte sense cap cavalcada, perquè a la resta de la ciutat molts barris la recuperen després de dos anys de pandèmia i se n’organitzen una desena més que l’any passat. En total n’hi haurà 18 a tota la ciutat, comptant la central, que recorre els carrers de Ciutat Vella i l’Eixample.

Has de tenir en compte, però, que sí que hi haurà cavalcades en diversos barris i districtes:

Notícies del Nadal 2022