Les declaracions d’Albert Rivera assegurant que alguns vots unionistes poden anar a les escombraries encara ressonen al PP. Si aquest dissabte Albiol va enviar “un encarreguet” a Rivera, aquest diumenge ha estat un dels homes forts del partit qui ha respost al líder taronja.

Javier Maroto ha recordat a Cs que “no ha governat mai Espanya, ni les ciutats grans, ni les ciutats petites, ni molt menys una comunitat autònoma”. Per això ha posat en dubte que Inés Arrimadas pugui governar Catalunya “en el pitjor moment de tots sense tenir cap experiència” governant: “De veritat es pot fer això?”

Enèsim passeig per un mercat

En la línia de Maroto s’ha tornat a pronunciar el presidenciable del PP. Albiol ha demanat “respecte a Albert Rivera” perquè “abans que ell es posicionés” per la unitat d’Espanya, “el PP i els seus votants ja ho estaven defensant”. A més, Albiol ha insistit que Arrimadas no podrà governar “sense un PP amb molts vots”.

Ho ha dit davant de la carpa que els populars han instal·lat al mercat ambulant de Los Pajaritos, a l’Hospitalet de Llobregat. El mercat pren el nom de la venda d’ocells que s’hi havia fet tradicionalment, una pràctica prohibida en l’actualitat. Ara bé, un venedor ha ofert ocells a Albiol i Maroto per preus entre 20 i 60 euros. És l’enèsim passeig per un mercat que ha fet el candidat popular durant la campanya electoral.