tanga hip-hop la mercè PP

El PP ha mostrat a les xarxes socials la seva indignació amb un espectacle de hip-hop programat durant la Mercè 2019. El regidor popular Óscar Ramírez ha denunciat que una batalla de ball organitzada per la companyia Iron Skulls Co es va convertir en “un ‘striptease’ per a tots els públics, nens inclosos”. Ramírez ha acompanyat la piulada amb un vídeo en què es veuen dos ballarins despullant-se fins a quedar-se en roba interior.

Davant d’aquest espectacle, el PP assegura que demanarà “explicacions i responsabilitats” al govern d’Ada Colau. Ramírez sentencia la piulada: “Vergonyós!”.

Els organitzadors hi treuen ferro

L’Institut de Cultura (ICUB) ha reaccionat a la queixa del PP restant-li importància. Fonts de l’ens han explicat a betevé que Iron Skulls Co és una companyia de Barcelona, nascuda el 2013, amb “una trajectòria d’alta qualitat” perquè ha estat nominada als Premis Butaca.

A més, han assegurat que el fragment denunciat pel PP és el final d’una improvisació de hip-hop i que és l’única vegada (de les set interpretacions fetes durant la Mercè) que els ballarins van quedar-se en suspensors. “No va haver-hi cap referència sexual”, han sentenciat. Ara bé, davant les queixes l’ICUB ha demanat disculpes: “Lamentem si alguna persona s’ha sentit intimidada o ofesa”.