Arrimadas critica la declaració de persones non grates

A Sant Andreu de Llavaneres, l’Ajuntament  va declarar persona non grata Albert Rivera, Inés Arrimadas i Toni Cantó. En un acte al municipi aquest dissabte, Arrimadas ha afirmat que “ningú ens pot expulsar de la nostra terra, ningú té dret a dir que no podem venir a Llavaneres”. Tot assegurant que declarant-les persones non grates a ells, també ho fan amb tots els ciutadans de la població que han votat el seu partit.

Arrimadas ha fet una crida als participants de les manifestacions unionistes dels últims mesos a anar votar massivament. “El dia 21-D sí que anirem a votar, perquè ens hi juguem molt. Perquè volem posar fi al procés i obrir una nova etapa” ha sentenciat la líder de Ciutadans a Catalunya, que ha començat a  fer campanya per ser presidenta de la Generalitat. Assegura que quan ella sigui presidenta tindrà dos objectius claus. D’una banda, ha afirmat que treballarà per tornar a unir els catalans, i de l’altre, vol recuperar “l’admiració i respecte que sempre Catalunya fora de les nostres fronteres”.  

Albiol qualifica de surrealista l’opció d’una candidatura de Puigdemont al 21-D

Per altra banda, Albiol ha fet un discurs al barri de Villa-roja a Girona, on diversos veïns han penjat banderes espanyoles al carrer. El líder del PP ha assegurat que ha anat fins allà perquè volia fer un reconeixement aquests veïns, que assegura que tenen molt complicat defensar les seves idees en una ciutat com Girona. A més, els ha animat a “seguir plantant cara al pensament únic”, que segons ell suposa l’independentisme.

En el discurs, Albiol ha demanat que es deixi de parlar de Carles Puigdemont perquè considera que “és el passat”. “Puigdemont i Junqueras representen el pitjor dels darrers 50 anys a Catalunya”, ha afirmat Albiol, tot assegurant que a partir d’ara el PP els ignoraran i no parlaran d’ells, ja que “és el que es mereix un personatge que ha fet tant mal a Catalunya.” Preguntat pels periodistes, Albiol ha valorat la proposta d’una llista unitària encapçalada per Carles Puigdemont com una ocurrència surrealista de qui ell qualifica de “pròfug de la llei”.

A més, ha afirmat que la millor opció és el Partit Popular, ja que el seu entendre el nou govern català ha de tenir dues característiques bàsiques que només compleixen ells. Necessita tenir experiència prèvia, i en aquest cas, Albiol ha recordat que ell va ser alcalde de  Badalona. A més, assegura que ara cal posar sobre la taula solucions no paraules. “Només el govern de Mariano Rajoy està prenent decisions valentes” ha sentenciat el líder del PP català, que també ha afirmat que només la seva formació serà capaç de continuar el camí marcat pel Govern espanyol. També ha defensat que  les eleccions del 21 de desembre són  la millor opció de de posar punt final a l’independentisme.