El PP ha tancat files al voltant de les Noves Generacions. El candidat per Tarragona, Jordi Roca, ha dit que les joventuts del partit fan una campanya més “gamberra”. Ho ha dit en referència a l’acció ‘Falcón Viajes’, una agència de viatges fictícia que han muntat per criticar els vols de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol. Una proposta que el candidat tarragoní ha qualificat de “trencadora” mentre que el PSC l’ha considerat com a”joc brut” i l’ha portada a la fiscalia.

Roca ha dit que l’acció volia denunciar l’ús “partidista i sectari que fa el PSOE dels mitjans i les institucions”, i no descarta que les Noves Generacions facin altres actes similars en el que queda de campanya. També ha volgut separar aquesta activitat de la del partit en la cursa cap a les eleccions generals. “Nosaltres hem de fer la política més seriosa“, ha dit.

Menys impostos per millorar l’ocupació

En l’acte a Tarragona, el PP ha proposat accions per millorar l’ocupació, en especial pel que fa a l’atur juvenil. Roca ha apuntat que el principal problema del sistema fiscal són els “socialistes i nacionalistes” que posen “pedres en forma de costos laborals, impostos i costos energètics que afecten l’ocupació”, ha dit Jordi Roca. Davant d’això, ha proposat baixar els impostos per revertir la situació. Roca ha assegurat que l’actual sistema és un “infern fiscal” que “condemna” els joves a l’atur o a l’emigració i promet ajudar els joves emprenedors amb beneficis fiscals.

també et pot interessar...

Llistes a les eleccions generals 2019
Resultats eleccions generals
Calendari de les eleccions generals 2019