ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "No és acceptable que s'hagin invertit 29 milions d'euros, gairebé cinc mil milions de les antigues pessetes, en la plataforma del zoo marí perquè anys després continuï sent un immens solar buit i que la façana marítima, el passeig, estigui encara sense urbanitzar en aquest tram al costat de la Mar Bella. Per això el que cal és donar usos esportius i ciutadans a la plataforma del zoo marítim i que hi hagi una continuïtat des de la Barceloneta fins al Fòrum perquè hi puguin gaudir vianants i ciclistes."

El projecte del zoo marí va quedar descartat fa anys, i el nou govern municipal va ratificar aquesta decisió quan va entrar a l’Ajuntament. Per això, els populars aposten per reurbanitzar l’espai de vuit hectàrees que inclou la plataforma, actualment en desús, i el solar que hi ha al costat, que s’utilitza provisionalment com a aparcament.

Alberto Fernández Díaz ha explicat que el Ple va aprovar per unanimitat fa un any la proposta popular de reurbanitzar la zona, de manera que el passeig Marítim sigui continu des de la Barceloneta fins al Fòrum. De fet, el regidor popular ha dit que es va pactar un paquet d’inversions en què es va incloure una partida de 250.000 euros per tirar endavant aquest projecte.