Anunci sorpresa del PP en la recta final de la campanya d’aquestes eleccions municipals 2023 a Barcelona. La candidatura de Daniel Sirera intensifica la crida al vot útil amb un espot, en què els populars afirmen que votar Ciutadans, Valents i Vox és llençar el vot a la paperera. I ho il·lustren, precisament, amb una paperera amb la imatge de Colau i Collboni on van a parar les butlletes de suport a aquestes tres formacions. Per contra, quan s’introdueix el vot al PP a l’urna, Colau i Collboni desapareixen. Un missatge final acaba de rematar la idea central: “No llencis el teu vot. Si no votes al PP, ells es queden”.

Inversió milionària per reformar els mercats

Una crida al vot útil que s’ha convertit en l’eix de la campanya i que ha subratllat el candidat popular, Daniel Sirera, en una visita al Mercat de Galvany (Sarrià – Sant Gervasi). Aquí s’ha compromès a invertir 100 milions d’euros per modernitzar els mercats de la ciutat perquè “tornin a ser el cor dels barris i la ciutat”. A banda d’obres de modernització planteja instal·lar plaques solars en aquests equipaments.

Sirera ha criticat la gestió de regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín (PSC), i ha denunciat que “ni escolta ni fa cas de les necessitats” dels paradistes. El popular ha garantit que si és decisiu el proper mandat aquesta regidoria serà “una de les més importants”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?