La candidata per Barcelona del Partit Popular, Cayetana Álvarez de Toledo, ha dit que el feminisme evoca “la confrontació i la divisió d’homes contra dones”. Ha acusat l’esquerra de fer “populisme sexual” i de “parlar en nom de totes com durant molt temps van fer els homes”. S’ha refermat així en la intervenció que va fer al debat de TVE quan va qüestionar la proposta del PSOE de reformar el Codi penal sobre el consentiment sexual.

Ho ha dit en un acte de campanya a Lleida, on, com ja va fer durant el debat, ha defensat que els homes “no són violadors per naixement” així com les dones no són “víctimes”. En aquest sentit, ha afegit que segons el gènere hi ha una presumpció d’innocència o una altra.

Que els presos compleixin la condemna

La candidata popular també ha tornat a parlar dels presos independentistes, a qui ha qualificat de “colpistes”. Ha dit que haurien de complir “totes les condemnes” perquè tindria un “valor pedagògic”. D’aquesta manera, s’evitaria que altres persones tornessin a fer el mateix en un futur. Segons Cayetana Álvarez de Toledo serviria perquè “moltes persones que es pensaven que això era una festa i que la república seria gratis total o ‘low cost’ s’ho pensin una altra vegada“, ha dit.

En aquest míting de campanya per a les eleccions generals a Lleida, també ha participat el president dels populars catalans, Alejandro Fernández i el candidat per Lleida, Dante Pérez.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]