palo alto primera pedra

El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha posat la primera pedra del laboratori d’indústries creatives de Palo Alto, un centre que servirà com a bressol per desenvolupar projectes audiovisuals. Les obres pròpiament dites van començar al maig i s’allargaran ben bé fins d’aquí a un any, amb un pressupost de 5,5 M €. En concret, el centre de creació audiovisual s’ubicarà a la nau E de Palo Alto, que s’està remodelant de cap a peus.

La primera pedra ha estat, en realitat, una urna de plàstic, dins de la qual autoritats i responsables del projecte han dipositat un llibre sobre la història de Palo Alto (rubricat per Collboni), un fullet sobre el laboratori d’indústries culturals, algunes monedes i diaris del dia. I, de forma espontània, també hi han introduït una mascareta per simbolitzar l’enterrament de la pandèmia.

Després de posar la primera pedra, Jaume Collboni ha defensat la importància que Barcelona tingui un espai “on l’audiovisual o els videojocs puguin experimentar i localitzar les petites i mitjanes empreses”.