La número dos de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, s’ha sumat a fer la porra de betevé per a aquestes eleccions municipals del 2019 i ha pronosticat que la llista de Joaquim Forn obtindrà 10 regidors i guanyarà els comicis com a llista més votada. Artadi ha donat un empat entre Barcelona en Comú i ERC a la segona i tercera places, amb vuit regidors per a cada candidatura. Seguidament creu que el PSC aconseguirà set regidors i Barcelona pel Canvi- Ciutadans, sis. Finalment, ha situat el Partit Popular dins el nou consistori amb una representació de dos regidors.

En la porra d’Elsa Artadi, la CUP perdria la representació al consistori i Barcelona És Capital – Primàries, el partit encapçalat per Jordi Graupera, tampoc no aconseguiria entrar a l’Ajuntament.

L’aposta dels candidats de Barcelona

Des de betevé hem convidat els candidats de Barcelona a mostrar-nos quina és la seva predicció per a les eleccions municipals del 2019. Quins resultats esperen aconseguir el 26 de maig? I quants regidors creuen que trauran els seus rivals a les urnes?

En la recta final de la campanya electoral, betevé anirà fent públics els pronòstics dels candidats, que podràs consultar aquí. Si tu també vols fer la teva aposta i compartir-ne els resultats, pots fer-ho aquí:

Per conèixer com quedarà constituït oficialment l’Ajuntament de Barcelona després de les eleccions, però, caldrà esperar al 26 de maig. Aquí podràs seguir l’escrutini dels resultats de les eleccions municipals del 2019 a Barcelona en directe.