Al llarg de la campanya de les eleccions municipals del 2019, els usuaris de betevé han pogut fer la seva porra de com quedarà el saló del plenari de l’Ajuntament de Barcelona. De mitjana, els participants han donat la victòria a Barcelona en Comú amb 11 regidors. ERC els segueix de ben a prop amb 10 regidors. Els usuaris han donat un empat a Junts per Catalunya i el PSC, amb set regidors per a cada formació. Manuel Valls obté cinc regidors a l’hemicicle mitjà dels participants i Anna Saliente seria l’única representant de la CUP. El PP queda fora de la travessa dels usuaris.

Els equips de campanya també han demanat als candidats a l’alcaldia que fessin la seva porra. Qui més s’ha acostat a l’hemicicle mitjà dels usuaris ha estat la número u de la CUP, Anna Saliente. El nombre de regidors que ha donat a BComú, ERC, B-Cs i el PP coincideix amb els que han donat de mitjana els participants de la porra de betevé.

Si ho comparem amb el sondeig de betevé, els usuaris s’han acostat a la forquilla de regidors que podrien obtenir totes les formacions amb l’excepció de Junts per Catalunya. Els participants en la porra han donat de mitjana set regidors a la llista encapçalada per Joaquim Forn mentre que les enquestes a peu d’urna els donen una forquilla d’entre cinc i sis representants a l’Ajuntament.