Demano que es tregui el llaç groc. No representa ningú, no hi ha govern”, ha argumentat el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa. Torrent li ha respost que quan acabés el debat en parlaria amb els grups parlamentaris, però Carrizosa hi ha insistit. “Vostè no és ningú per treure símbols dels escons d’aquest ple”, l’ha advertit el president de la cambra, que ha demanat que “no converteixin això en un patí d’escola o en una olla de grills”.

El portaveu de Cs ha acabat traient el llaç ell mateix. Torrent li ho ha recriminat i l’ha instat a tornar-lo a posar on era. “Si no saben guardar respecte a aquesta institució o al seu president, em veuré obligat a suspendre el ple“, ha advertit el president en diverses ocasions, davant el rebombori als bancs de Ciutadans. Després d’uns minuts de tensió, finalment Torrent ha suspès la sessió i ha cridat els representants de tots els grups parlamentaris al seu despatx.

Un cop suspesa, el president, Quim Torra, que aquest divendres seu per primer cop a l’escó del president, s’ha adreçat als diputats de Ciutadans perquè li tornessin el llaç. Finalment ha estat la diputada de la CUP Natàlia Sànchez qui l’ha recuperat.