El regidor de Presidència, Eloi Badia, ha dit que amb el nou model de gestió es vol “dotar d’estructura pròpia i sòlida” la televisió de Barcelona i “posar fi a una barreja de plantilla interna i externalitzada”. Des de CiU, Joaquim Forn ha justificat l’abstenció per “no obstaculitzar el canvi de model”, però ha advertit que hi pot haver un “risc financer” a ICB. La líder municipal de C’s, Carina Mejías, ha dit que cal garantir la feina als treballadors de BTV i “fer sostenible econòmicament” l’empresa. Per això ha instat el govern a obrir una negociació amb els treballadors que han interposat demandes per cessió il·legal de treballadors.

El portaveu d’ERC, Jordi Coronas, ha aplaudit el procés d’internalització de 177 treballadors, però ha expressat dubtes per la negociació del govern amb els treballadors que han presentat demanda. “No podem posar en perill la viabilitat de l’empresa”, ha afirmat. La portaveu del PP, Àngels Esteller, ha dit que troba a faltar una “clarificació de l’escenari” i una partida per cobrir eventuals sentències derivades de les demandes. Eloi Badia ha respost que el govern és “conscient” dels reptes que té per garantir la viabilitat de l’empresa.

El regidor de la CUP Capgirem Barcelona, Josep Garganté, ha demanat la readmissió dels treballadors d’Antena Local que van guanyar una primera sentència que reconeixia cessió il·legal de treballadors. Garganté ha advertit que si no es fa, demanaran la dimissió del director de BTV, Sergi Vicente, i del primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello.