La sessió plenària del mes de març ha quedat suspesa després que així ho anunciés Ada Colau, que ha proposat continuar el debat de les qüestions municipals un altre dia després de conèixer la situació política i judicial de polítics catalans. De fet, Colau ha suspès el plenari, per fer un recés de 10 minuts, després de dir que “no és normal que estiguem en aquesta situació”. Colau també ha expressat volgut expressar el seu afecte als regidors d’ERC, que han sortit de la cambra després de conèixer que Marta Rovira ha marxat del país.

La política catalana, a més, ha generat picabaralles al ple municipal. Hi ha hagut acusacions creuades entre el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, l’alcaldessa, Ada Colau, i la presidenta del Grup Municipal de Cs, Carina Mejías.

La sessió també ha estat marcada per la retirada del punt de l’ordre del dia del projecte del tramvia de l’equip de govern per debatre’l després de setmana santa, ha anunciat. En aquesta sessió, la síndica ha presentat el seu informe anual sobre els problemes dels barcelonins.