Gerardo Pisarello ha descrit la superilla com una “iniciativa d’avantguarda”, i ha admès que en la seva implantació cal garantir la informació i la participació prèvia dels veïns. “Potser el que no hem fet prou bé és informar i coordinar-nos amb els veïns”, ha reconegut. El primer tinent d’alcalde ha explicat que “des de fa dos dies” s’està parlant amb els veïns per rebre opinions i “corregir el que calgui corregir”. Pisarello ha dit que totes les mesures que comporten guanyar espai per als vianants generen “una certa reacció, però amb el pas del temps són una conquesta”.

El debat polític sobre el PAM, encara pendent

En el mateix programa, Gerardo Pisarello ha dit que el govern no ha començat a parlar encara amb els grups de l’oposició sobre la versió definitiva del Pla d’actuació municipal (PAM). El primer tinent d’alcalde ha dit que és “optimista” de cara a una votació al plenari, perquè ha explicat que molts dels punts que inclou s’han acordat amb ERC i la CUP. “Em crec el PAM, crec que és bo”, ha sentenciat. Tot i així, ha alertat que “no és una proposta política sinó un full de ruta” i que “més enllà de la votació estic segur que hi haurà acords sobre qüestions concretes”.

Es manté l’exposició d’una estàtua de Franco al Born

El primer tinent d’alcalde ha confirmat que l’exposició prevista a l’exterior d’El Born Centre de Cultura i Memòria amb una escultura de Franco per a finals de mes es manté en aquest espai. Pisarello ha dit que la setmana que ve s’explicaran els detalls de l’exposició i, malgrat la polèmica generada, ha reiterat que el govern està compromès amb “la memòria democràtica, antifranquista i republicana”.