La seu del PSC de Barcelona, situada al carrer del Consell de Cent, número 416, ha aparegut aquest divendres amb llaços blancs pintats a terra i a la persiana al costat de la porta d’entrada. Ho ha comunicat el partit municipal a través d’una piulada en el seu compte de Twitter. Fonts de la formació socialista confirmen que es tracta d’una pràctica reiterada i que “augmenta quan puja la tensió política”. Aquest atac s’afegeix al que ja va hi va haver a la mateixa seu quan feia pocs mesos que s’havia inaugurat, l’abril del 2017.  També apunten que és un fet habitual que a les seus del PSC a tot Catalunya hi hagi aquest tipus d’accions. Fins i tot, “ho han patit particulars a casa seva” han reiterat des de Comunicació.

Des del PSC demanen el que creuen que “és de sentit comú”: La “llibertat per poder defensar i expressar qualsevol opció política”. Al seu missatge a les xarxes també hi han afegit que aquestes accions no els aturaran i que seguiran treballant“.

Aquesta mateixa setmana, també van ser atacades les seus de Ciutadans i PP de Barcelona. Arran hi va llençar pintura i va trencar diversos vidres.