(ACN) El president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha avisat aquest diumenge que actuarà des de l’executiu amb “serena fermesa” si l’independentisme “trenca la convivència” a Catalunya. També ha criticat que l’independentisme “doni lliçons de democràcia” i que, en canvi JxC i ERC “no condemnin la violència“, arran dels empresonaments de membres vinculats als CDR.

Ho ha dit a la Festa de la Rosa (Gavà), l’acte que ha donat el tret de sortida a la precampanya de cara al 10-N i on s’han aplegat 25.000 persones. L’endemà que la CUP hagi decidit concórrer a les eleccions espanyoles per primer cop, Sánchez ha afirmat que sorprèn que “aquells que volen anar-se’n d’Espanya, es posin a la cua per a presentar-se a les eleccions”.

Sánchez sentencia l’independentisme: “Heu naufragat”

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha insistit també en la idea que l’independentisme ha fracassat. “El projecte polític independentista ha naufragat, que no enganyin“, ha dit el socialista que també ha recordat que el problema a Catalunya és la convivència i no la independència.