La manifestació d’aquest 16 de febrer contra el judici del procés també ha tingut representació municipal entre la multitud. El PDeCAT, ERC, la CUP Capgirem Barcelona i Barcelona en Comú hi han anat per rebutjar la causa oberta contra l’independentisme.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”ÚLTIMES NOTÍCIES: Judici presos polítics” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/judici-presos-politics/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

El president del Grup Municipal del PDeCAT, Xavier Trias, ha dit que veure la reacció de la gent és “bonic” i que Catalunya és un “país del qual podem estar orgullosos”. De la seva banda, l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, ha dit que la protesta és la “confirmació” que el poble català no s’arronsarà.

Els regidors de la CUP Capgirem Barcelona, com Maria Rovira, també han estat presents, però no han volgut comparèixer davant dels mitjans perquè, en nom dels cupaires, ja ha parlat el diputat Carles Riera.

A les files dels comuns, hi havia representants de Barcelona en Comú a títol individual. El tinent d’alcalde, Jaume Asens, a través del seu compte de Twitter, ha parlat d’un “front solidari i antirepressiu” per exigir la llibertat dels polítics presos.