bloc Llavors

El Grup Municipal de Junts ha demanat un canvi de govern a Barcelona “al més aviat possible” després de saber-se que l’Audiència Provincial de Barcelona ha admès a tràmit una querella contra Colau pels delictes de coacció i prevaricació administrativa pel cas del Bloc Llavors, al Poble-Sec. També s’investigaran els consellers Marc Serra i Lucía Martín per presumptament coaccionar el fons d’inversió Vauras perquè cedís en lloguer social pisos de la seva propietat a famílies vulnerables.

Cs i Valents demanen la dimissió de Colau

Cs ha demanat que Ada Colau renunciï a seguir al capdavant de l’Ajuntament. “Per dignitat i per Barcelona, l’alcaldessa imputada només pot fer una cosa: dimitir”. També consideren que les investigacions judicials a Colau i dos regidors del seu govern “són un llast per a la ciutat que hem de pagar tots”.

Per la seva banda, el líder del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, ha declarat que la causa que afecta l’alcaldessa, Marc Serra i Lucía Martín és “un escàndol judicial més, una nova vergonya per a la ciutat”.

Eva Parera, presidenta del Grup Municipal de Valents a l’Ajuntament de Barcelona, també ha demanat la dimissió d’Ada Colau per “desprestigiar la imatge de Barcelona”. Parera ha afegit que “Ada Colau passa més temps a la Ciutat de la Justícia, per les seves imputacions, que treballant pels barcelonins”.