Dels 149 punts de votació que hi havia repartits per tot Barcelona, els dels districtes de  Gràcia, l’Eixample i les Corts és on s’han comptabilitzat més vots pel “sí-sí”. A Gràcia, la mitjana de paperetes pel “sí-sí” és del 83,04%; a l’Eixample és del 81,3% i a les Corts, del 79,9%, tots tres per sobre de la mitjana de la ciutat, que va ser del 78,4%.

Una mica diferent és el rànquing del “sí-sí” per punts de votació. El percentatge de “sí-sí” més alt de la ciutat s’ha registrat a l’Escola Els Xiprers, de Sarrià – Sant Gervasi, amb un 86,2% dels vots. La segueixen dues escoles de Gràcia, els Jesuïtes de Gràcia – Kostka, amb un 84,8%, i La Salle, amb un 84,6%.

La opció del “sí-no” ha obtingut un percentatge més elevat de vots a Nou Barris amb un 15,6% , seguit de Sant Martí (13,8%) i Horta-Guinardó (12,9%). Sorprèn el percentatge de “sí-no” del 21,1% de l’Escola Dolors Monserdà – Santapau, a Sarrià – Sant Gervasi. És el punt de la ciutat on més gent va votar per aquesta opció, gairebé el doble de la mitjana de la ciutat, que va ser del 12,9%. Els altres dos punts de votació amb més “sí-no” van ser a Nou Barris, a l’Institut Sant Andreu, amb un 18,5% i a l’Escola Ciutat Comtal, amb un 17,9%.

Nou Barris encapçala el “no”

Nou Barris també és el districte de la ciutat amb el percentatge més alt de vots a favor del “no”, un 9,1%. El segueixen el districte de Sant Andreu (5,35%) i Sant Martí (5,34%). Si ho traslladem als punts de votació, els tres que van registrar un percentatge més alts de “no” estan a Nou Barris i ho van fer amb uns percentatges molt per sobre de la mitjana de la ciutat, que va ser del 4,5%. El centre Mare Alfonsa Cavín encapçala el rànquing de “no” amb un 16,7%, seguit de l’Escola Palma de Mallorca (14,3%) i l’Escola Tomàs Moro (14,3%).

Pel que fa a les dades de participació, el fet de no disposar de cens previ en dificulta l’anàlisi. Tot i això, el Centre Educatiu El Clot és on més vots es van dipositar a les urnes 7.920, mentre que l’Escola Ciutat Comtal, a Nou Barris, és on menys gent va anar a votar, 375 persones.