“Estem preparats per governar, no som franquícia de partits nacionals.” Ho ha assegurat la presidenta i candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, en un acte al Teatre Poliorama amb els caps de llista del partit a les demarcacions catalanes. Un acte amb què la formació ha volgut agafar avantatge amb Ciutadans i PP, que encara no han proclamat candidat en la cursa cap a les eleccions municipals del 2023. Parera ha assegurat que són un partit jove, amb només 10 mesos de vida, però “fort”.

En el discurs, Eva Parera ha lamentat que els partits polítics constitucionalistes “hagin abandonat, de forma sistemàtica, els catalans no nacionalistes”. Sobre això, ha reconegut el “gran resultat” de Ciutadans en les eleccions del 2017 a Catalunya, però ha insistit: “Quan guanyes unes eleccions, el teu deure és quedar-te i construir una alternativa”. Per això, la líder de Valents ha assegurat que ara Ciutadans i PP són partits irrellevants a Catalunya“.

Acusa Colau d’inacció davant “la inseguretat de Barcelona”

La candidata de Valents ha remarcat que els problemes de Barcelona són “la delinqüència, l’ocupació il·legal i les drogues”. Ho ha dit dirigint-se a l’alcaldessa, Ada Colau: “La inseguretat de Barcelona no és una percepció, senyora Colau, és una realitat.”

Segons assegura Parera, el seu partit vol fer revifar Barcelona: “No volem que les empreses inverteixin fora de Catalunya mentre es destrueixen llocs de feina. No volem la policia lligada de mans mentre els delinqüents campen a plaer i, sobretot, no els volem a vostès enfonsant el futur de Barcelona“, ha dit referint-se al govern actual de la ciutat.