Amb pancartes i samarretes verdes, membres de la PAH Barcelona s’han aplegat davant l’Ajuntament per entregar als representants dels partits polítics un document per donar suport a la llei de l’habitatge de la PAH. La norma, que es va presentar la setmana passada i que ja té el suport del govern Colau, proposa posar fi als deutes de “per vida”.

Carlos Macías, portaveu de la PAH Barcelona, ha assegurat que s’han d’erradicar els desnonaments tant hipotecaris com de lloguer i garantir els subministraments bàsics: “S’ha de reformar la Llei d’arrendaments urbans per derogar els desnonaments exprés”, ha afirmat. La llei també proposa mobilitzar l’habitatge buit per elevar el parc públic de lloguer social d’un 1 % a un 18 % i reduir el preu de lloguer a Barcelona per garantir estabilitat i preus assequibles.

Aquesta concentració s’ha convocat a diverses ciutats de tot l’estat, ja que les diferents entitats de la PAH esperen que les institucions municipals interpel·lin el Congrés dels Diputats perquè aprovi la llei amb “urgència”.