Paco Sierra Ciutadans

Les aigües continuen mogudes a Ciutadans Barcelona. El líder del partit a l’Ajuntament, Paco Sierra, ha explicat a betevé que presentarà una demanda contra la candidata Anna Grau per acusar-lo de morós. Després de guanyar les primàries de Cs per triar cap de llista a les eleccions municipals del 2023, Grau va dir que Sierra “no està al dia de les obligacions econòmiques” amb el partit. La candidata es va refermar en una entrevista al ‘bàsics’ de betevé, aquest dimecres.

Paco Sierra està formalment expulsat del partit després de la revolta interna que va fer plegar la candidata anterior Luz Guilarte. Però continua com a regidor de Cs a l’Ajuntament i president del grup municipal. En declaracions a betevé, explica que ha pagat totes les quotes al partit fins que el van expulsar definitivament. Per això, presentarà una demanda de conciliació, ja que considera que Grau ha atemptat contra el seu honor.

Més veus crítiques al grup de Cs

Les altres dues regidores de Ciutadans, Noemí Martín i Julia Barea, han fet costat a Paco Sierra i també valoren quines accions emprendre per les declaracions d’Anna Grau. En una roda de premsa a l’Ajuntament, Barea ha acusat la candidata de “fer mala premsa” del grup municipal i posar en dubte el compromís dels tres regidors. “Si vol arribar a l’alcaldia no es pot permetre parlar així dels seus companys”, ha dit la regidora, que ha instat Grau a “revisar” les seves paraules.

Segons ha explicat Barea, hi ha consellers de districte i assessors del grup municipal que han decidit no participar en la campanya de les eleccions municipals per no donar suport a Anna Grau. En les primàries de Ciutadans, els tres regidors de l’Ajuntament van donar suport públicament a l’altre candidat, l’exregidor Koldo Blanco.