El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha assistit a l’últim acte abans de donar el tret de sortida a la campanya electoral per donar suport al candidat de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech. Iglesias ha criticat l’independentisme assegurant que ha contribuït “a despertar el fantasma de la democràcia: el feixisme”.

Iglesias també ha afirmat que les eleccions són el resultat d’un fracàs a dues bandes, criticant “aquells que no podran ser presidents de la Generalitat perquè son incapaços de donar una resposta sensata per a Catalunya” fent referència als partits de dretes. També ha carregat contra el bloc independentista per haver declarat la independència sense cap legitimitat i ha defensat que Catalunya en Comú – Podem “és el vot de la reconciliació”.

El candidat, Xavier Domènech, ha defensat la candidatura de Catalunya en Comú – Podem com l’única força política capaç de vertebrar el camí correcte per a “una Catalunya que viu un moment crític amb fulls de ruta fracassats que han fet retrocedir el país”.

Per la seva banda, la portaveu del partit, Elisenda Alamany ha recordat a PDeCAT i Esquerra que al PP “se l’ha de fer fora, no se’l desconnecta”.