ORIOL AMORÓS: "Una fórmula guanyadora és un compromís de dedicació plena per part de cadascú en els àmbits que els correspon. A mi m'agradaria molt que tinguéssim un alcaldable que es comprometés que els 365 dies que queden fins a les eleccions municipals estigués al 100% als barris de la ciutat. M'agradaria molt tenir el suport de qui pot ser la veu del procés a Madrid, Alfred Bosch, que si ens acompanyés en aquesta candidatura permetria al mateix temps que afrontar el moment històric tan important que vivim de camí a la independència, plantant cara a Madrid, al mateix temps mentre a Madrid som valents a Barcelona estiguem amb la gent."

Oriol Amorós es manté ferm en la necessitat d’unir esforços i que les dues candidatures per a les eleccions primàries d’ERC vagin del bracet. Amorós ha dit a l’entrevista del ‘BTV notícies matí’ que Bosch “pot ser la veu del procés sobiranista a Madrid” mentre no arribin les eleccions a l’alcaldia previstes per al maig de 2015. El candidat a les primàries d’ERC considera que algú s’ha d’ocupar dels barris durant aquest temps i que ell és la millor opció: “Una fórmula guanyadora és un compromís de dedicació plena per part de cadascú en els àmbits que els correspon”.

Durant l’entrevista Amorós ha parlat d’altres qüestions d’actualitat municipal com la reforma de la plaça de les Glòries. Assegura que la plaça quedarà “estupenda”, però ha advertit dels perills que poden sorgir en un futur un cop acabat el futur parc.

L’altra focus d’atenció l’ha posat sobre Can Vies i no comparteix la gestió que n’ha fet l’Ajuntament. Tot i això considera que el PP  “no té mesura” quan demana la reprovació de l’alcalde per aquesta qüestió, una situació que, segons Amorós, només s’ha de produir quan es tracta de casos molt greus. També ha dit que no entén la posició d’alguns membres del centre autogestionat, que, en el moment de crisi, no s’han volgut seure a dialogar amb el regidor Jordi Martí.