JOAQUIM FORN, portaveu del Grup Municipal de CiU "Després de sis mesos de passar eleccions municipals i tot i no haver-les guanyat, hi ha un molt bon record i una molt bona valoració de la feina de Xavier Trias i el seu equip." JAUME COLLBONI, president del Grup Municipal del PSC "No és tan habitual que el cap de l'oposició estigui més ben valorat. Jo aquí seria molt humil i molt modest i repensaria com es governa la ciutat." ÀNGELS ESTELLER, portaveu del Grup Municipal del PP "LA gestió municipal és el quart problema de la ciutat, per tant, els ciutadans estan percebent que Ada Colau és un problema i que no resol els problemes sinó que els empitjora."

El portaveu del Grup Municipal de CiU, Joaquim Forn, ha destacat que la valoració de Xavier Trias supera l’alcaldessa i que això demostra “un molt bon record i una molt bona valoració de la feina feta”. Forn veu un “toc d’atenció” al govern en el fet que el “top manta” aparegui dins la llista de problemes de la ciutat i altres qüestions com la neteja. “És un govern feble i això es veu en com aborda els problemes”, ha dit Forn.

El president del Grup Municipal del PSC, Jaume Collboni, ha recomanat al govern no caure en el “cofoisme” perquè la gestió municipal i la neteja pugen posicions en els problemes que els barcelonins veuen a la ciutat. “Hauria de ser motiu de reflexió”, ha dit Collboni, que ha assegurat que “no és tan habitual que el cap de l’oposició superi l’alcaldessa en valoració”. Per això, el líder socialista ha dit que cal “repensar com es governa la ciutat”.

La portaveu del Grup Municipal del PP, Àngels Esteller, ha dit que Ada Colau ha aconseguit en un “temps rècord” que els ciutadans vegin que “no resol els problemes”. “Els ciutadans estan percebent que Ada Colau és un problema i que no resol els problemes sinó que els empitjora”, ha sentenciat Esteller, que ha remarcat també que el “top manta” aparegui per primer cop a la llista de preocupacions de la ciutat.

En un comunicat, el portaveu del Grup Municipal d’ERC, Jordi Coronas, ha destacat que el baròmetre situa els republicans en segona posició en intenció de vot, “la qual cosa confirma que els barcelonins perceben ERC com l’alternativa”. El regidor republicà ha afegit que les dades de l’enquesta demostren també que “l’Ajuntament no es pot adomir” i que calen accions per combatre l’atur i la precarietat laboral.