discoteca brisas

La majoria de líders municipals de l’oposició han reaccionat a la mort d’un jove davant la discoteca Brisas del Paral·lel de Barcelona. Des de Junts, Barcelona pel Canvi, Ciutadans i PP condemnen els fets, denuncien la inseguretat a Barcelona i acusen l’Ajuntament de Barcelona de manca de voluntat política per resoldre aquest problema. El consistori, en canvi, assegura que persegueix els incompliments reiterats de la discoteca Brisas.

Junts crítica que els apunyalaments “comencen a formar part de la normalitat”

El portaveu del Grup Municipal de Junts, Jordi Martí i Galbis, ha lamentat que els apunyalaments amb ferits greus i víctimes mortals “comencen a formar part de la normalitat de Barcelona”. En una piulada ha assegurat que Junts ja fa temps que demana més control policial per prevenir l’ús d’armes blanques.

El PP parla d’una “ciutat sense llei”

El popular Josep Bou lamenta les males notícies i afirma que “Barcelona és una ciutat sense llei”. També acusa el govern d’Ada Colau de mirar cap a una altra banda.

Valents i Ciutadans subratllen la inseguretat de la ciutat

Valents i Ciutadans també posen el focus en la inseguretat de la ciutat. La presidenta del Grup Municipal de Valents, Eva Parera, carrega contra el govern municipal i assegura que les campanyes de l’Ajuntament per desacreditar les crítiques a la inseguretat, “la realitat sempre s’imposa”, sentencia. També afegeix que la seva formació continuarà denuncian-t’ho.

De la seva banda, Paco Sierra denuncia la manca de voluntat política i reclama al consistori que retorni l’autoritat a la Guàrdia Urbana. El líder de Ciutadans reclama més agents i més recursos.

L’Ajuntament persegueix els incompliments de la discoteca

El regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha assegurat que l’Ajuntament fa mesos que persegueix “els incompliments reiterats de la discoteca Brisas, en l’àmbit que tenim competències, que és el d’activitat”. A més, apunta que el consistori no té competències per actuar en l’àmbit de la seguretat. Serra afegeix que aquesta depèn de Mossos i que el districte també col·labora amb la policia catalana.