CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de Ciutadans "Nos sorprende que alguien se ponga de parte de un presidente que está imputado por desobedecer las leyes, por prevaricación, por malversación y por obstrucción a la justicia." ALFRED BOSCH, president del Grup Municipal d'ERC "Tots els demòcrates hem de protestar. El que no s'entendria és que l'alcaldessa de Barcelona o qualsevol altra persona que creu en la democràcia no protestés. Això sí que no s'entendria." JAUME COLLBONI, president del Grup Municipal del PSC "El mateix que val per a la manifestació de l'11-S val per a la lectura del manifest d'avui. I ens sorprèn també perquè si hi ha un partit que sigui anticonvergent és Barcelona en Comú." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Sorprèn que l'alcaldessa no surti a la plaça de Sant Jaume per defensar els interessos de Barcelona davant el govern de la Generalitat. Surt per defensar el senyor Artur Mas davant els tribunals."

Des de Ciutadans, la líder municipal, Carina Mejías, ha assegurat que al seu partit el sorprèn que “algú es posi de part d’un president que està imputat per desobeir les lleis, per prevaricació, per malversació i per obstrucció a la justícia.”

A l’altra banda, el president del Grup Municipal d’ERC, Alfred Bosch, ha afirmat que “tots els demòcrates hem de protestar. El que no s’entendria és que l’alcaldessa de Barcelona o qualsevol altra persona que creu en la democràcia no protestés. Això sí que no s’entendria.”

Des del PSC, el president del grup municipal, Jaume Collboni ha dit que “el mateix que val per la manifestació de l’11-S val per la lectura del manifest d’avui. I ens sorprèn també perquè si hi ha un partit que sigui anticonvergent és Barcelona en Comú.”

En la mateixa línia, Alberto Fernández Díaz, del PP, ha assegurat que “sorprèn que l’alcaldessa no surti a la plaça de Sant Jaume per defensar els interessos de Barcelona davant el govern de la Generalitat i surti per defensar el senyor Artur Mas davant els tribunals.”

L’alcaldessa, Ada Colau, ha anunciat que aquest dimarts participarà en l’acte organitzat a la plaça de Sant Jaume, on s’instal·larà un escenari des del qual es projectarà un vídeo i es farà la lectura del manifest contra la imputació dels qui van fer possible la votació del 9-N.