Sentència TEDH contra Valls

L’oposició ha aprofitat la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans contra el desallotjament de persones d’ètnia gitana a França sota el mandat de Manuel Valls quan era ministre de l’Interior, per carregar contra l’alcadessa, Ada Colau. Des d’ERC i des de Junts per Catalunya a l’Ajuntament s’ha retret a Colau que acceptés els vots de Valls per aconseguir la investidura com a alcaldessa.

El líder dels republicans al consistori, Ernest Maragall, qualifica la sentència del TEDH de contundent i considera que evidencia el classisme i racisme de Manuel Valls. A través de les xarxes socials, pregunta a Barcelona en Comú què en pensa.

També la presidenta del Grup Municipal de JxC, Elsa Artadi, ha sentenciat a Twitter: “Quan el més important és mantenir la cadira”.

 

I en la mateixa línia, el regidor també de JxC, Jordi Martí Galbis, ha etzibat a l’alcaldessa i el seu grup municipal que el suport de Valls en la investidura per l’alcadia “us perseguirà tot el mandat i tota la vostra vida política”.