foto candidats sant jaume

Aquest diumenge, 28 de maig, la ciutadania està cridada a votar a les eleccions municipals del 2023. Els candidats a l’alcaldia de Barcelona també votaran i, posteriorment, compareixeran davant dels mitjans de comunicació per fer balanç de les primeres hores de la jornada electoral, però en cap cas no podran demanar el vot per a la seva candidatura. Consulta en aquesta pàgina on vota cada candidat de Barcelona a les eleccions municipals del 2023.

Ernest Maragall (ERC)

El candidat d’ERC, Ernest Maragall, anirà a votar a l’Escola Pia Balmes, al número 208 del carrer de Balmes, al barri de Sant Gervasi-Galvany.

Ada Colau (BComú)

L’alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau, votarà al mateix col·legi que ara fa quatre anys: al Centre Cívic La Sedeta, al barri del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova.

Jaume Collboni (PSC)

El candidat del PSC, Jaume Collboni, exercirà el dret a vot a l’Escola Grèvol, al carrer de Provençals, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

Xavier Trias (TriasxBCN)

L’alcaldable de TriasxBCN, l’exalcalde Xavier Trias, anirà a votar al Mercat de Galvany, ubicat al barri de Sant Gervasi – Galvany.

Anna Grau (Ciutadans)

La candidata de Ciutadans, Anna Grau, vota en un dels col·legis electorals més destacats de Barcelona: el mateix Ajuntament, a la plaça de Sant Miquel del barri Gòtic.

Daniel Sirera (PP)

L’alcaldable del PP, Daniel Sirera, dipositarà el vot al Mercat del Ninot, al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample.

Eva Parera (Valents)

La candidata de Valents, Eva Parera, té com a col·legi electoral la seu del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Està situada al número 89 del carrer d’Amigó, al barri de Sant Gervasi – Galvany.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?