MARCEL MAURI, director de la campanya "Un país normal" "És una campanya molt focalitzada a un públic molt concret de persones, en aquestes persones que en aquests moments estan indecises però estan molt pendents del què està passant en el país i que tenen ganes d'escoltar." MURIEL CASALS, presidenta d'Òmnium Cultural "I aquesta campanya volem que sigui adoptada i adaptada per qui vulgui, per qui la vulgui."

La campanya “Un país normal” vol explicar als indecisos la necessitat d’exercir el dret a decidir i votar sí a la consulta sobiranista. La campanya s’allargarà durant tot el 2014 també. S’incidirà en les àrees del territori on hi ha més persones dubtoses, com l’àrea metropolitana i el Camp de Tarragona.

La campanya començarà aquest dissabte 26 d’octubre amb una acció massiva que es durà a terme arreu de Catalunya. Un miler de voluntaris repartiran bústia per bústia 500.000 fullets amb les frases clau de la campanya. Es difondran lemes com “És normal que la gent pugui dir el que pensa” o “és normal no haver nascut aquí i demanar la independència”.