patis oberts escoles nadal

Ja han obert els patis de 12 escoles de Barcelona. L’obertura es durà a terme durant les vacances de Setmana Santa 2023, fins al 10 d’abril. El programa municipal Patis Escolars Oberts és una iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), els districtes de la ciutat i diverses entitats educatives i socials.

El programa busca optimitzar l’ús dels centres i potenciar el vessant educatiu i social d’aquests espais, i els ofereixen a les famílies, a infants i adolescents per a un ús col·lectiu i per fer-hi activitats en un entorn segur.

També obren 25 patis d’escoles bressol

Cada pati escolar obert té un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins dels horaris previstos. D’aquesta manera es vol mantenir un bon ús de les instal·lacions i establir dinàmiques de relació entre els infants i joves. A més, també obren 25 patis d’escoles bressol municipal per a la petita infància.

Durant aquest període d’obertura, un total de set patis escolars s’obriran en horari de matí, d’11 a 14 h, mentre que els altres cinc estaran oberts en horari de tarda, de 16.30 a 19.30 h. Les escoles bressol s’obriran entre les 10.30 i les 13 h.