Després d’un Sant Joan atípic, el del 2020, aquest estiu la revetlla es podrà tornar a celebrar a les platges, tancades l’any passat. Ho ha avançat el tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, que ha dit que l’Àrea d’Ecologia Urbana està treballant en el dispositiu de seguretat perquè aquest estiu tinguem un Sant Joan similar al de l’any 2019: “Recuperem la revetlla”, ha afirmat.

Batlle ha assegurat que les platges obertes per Sant Joan seran “no només les de Barcelona, sinó també totes les de l’àrea metropolitana”, tot i que ha admès que “no està acabat de concretar”.

Dispositiu similar al d’altres anys

El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat també ha subratllat que el dispositiu policial de la Guàrdia Urbana serà similar al d’altres anys. “És un dispositiu rodat” que “no té gaire secrets”, ha assegurat. També ha detallat que, com ja es habitual, es garantirà que a les sis del matí el litoral quedi net perquè hi puguin tornar els banyistes i l’ús diürn de l’espai.

Batlle ho ha detallat en la presentació de la posada en marxa del Grup de Platges de la Guàrdia Urbana, en funcionament des d’aquest cap de setmana.