Pisarello assegura que l’Ajuntament fa tot el possible per controlar el tràfic de drogues a la ciutat, però exigeix que hi intervinguin els Mossos d’Esquadra. Per aquest motiu, reclama que es formi govern o, per contra, es compleixin els acords de la Junta de Seguretat.

Per la seva banda, el president del Grup Municipal d’ERC, Alfred Bosch, assegura que es tracta d’una situació que “no es pot acceptar” i que està provocant que la ciutat torni als anys 70 o 80 del darrer segle a causa, diu, de la inacció del govern liderat per l’alcaldessa, Ada Colau.

El líder dels socialistes a Barcelona, Jaume Collboni, titlla la problemàtica dels narcopisos i la prostitució com un problema molt greu ja que, segons afirma, Barcelona està en risc “de tornar 30 anys enrere” en termes de seguretat i qualitat de vida. En aquest sentit, Collboni ha enviat aquest dijous una carta a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè convoqui la Junta Local de Seguretat urgentment per combatre tant els narcopisos com la prostitució.