El regidor d’Habitatge i de Sant Martí, Josep Maria Montaner (BComú), deixarà la política a finals del mandat i, per tant, no repetirà a la llista d’Ada Colau a les eleccions municipals del maig del 2019. Montaner ho va fer públic aquest dimarts en el ple del districte: “estic cansat perquè tinc una certa edat i m’he deixat la vida en aquesta feina”. El regidor va dir que donarà pas a “gent molt més jove i ben preparada que ho farà millor”.

Montaner va confessar la seva decisió després que el conseller del PDeCAT a Sant Martí, Genís Boadella, anunciés que hi havia rumors que no continuaria en el proper mandat. El regidor del districte es va mostrar convençut que BComú tornarà a guanyar les eleccions: “el projecte del bé comú com a prioritari i la nova política continuarà”. “Reconec que el meu cicle s’està acabant”, va dir Montaner, que va afegir que “això no vol dir que el projecte dels comuns no tingui més força que mai”.

La de Josep Maria Montaner és la primera baixa dels 11 regidors de BComú que Colau haurà de tenir en compte per configurar la llista electoral del 2019. Tot just aquesta setmana, la formació que lidera l’alcaldessa ha obert el procés intern per a triar candidat, que culminarà el març de l’any que ve amb una votació de la llista.